28/1/09

La Teixidora desallotjada!

Com moltes ja deveu saber, ahir al matí la Teixidora ha estat desallotjada, i no els hi hem posat fàcil!

Cap a les 6,40 del matí arribaven 7 furgones antidisturbis que ràpidament han tallat el carrer marià aguiló per imperdir-hi l'accès de les persones solidàries amb la gent que hi havia a dins. Es pensaven que la feina seria ràpida i fàcil, però s'han emportat una sorpresa quan en entrar a la teixidora (després de rebentar portes i finestres) s'han trobat un grup de 40 persones fent resistència passiva a dins. 5 d'elles es trobaven en posicions estratègiques per tal de dificultar al màxim el desallotjament; una persona es trobava penjada al mig de la sala gran de la teixidora, tres persones embidonades al terrat i una altra tancada dins una gàbia que estava penjant al buit entre la teixidora i la protestona (l'edifici del costat que era vivenda).
Molta gent s'ha anat concentrant a fora de la teixidora per donar suport, cridant i fent soroll.

El desallotjament ha començat a les 7 del matí i acabava a les 12.30, s'ha aguantat més de 5 hores fent resistència!

Per saber la info detallada del desallotjament: http://www.lahaine.org/index.php?p=35709

A tota la gent que ens heu donat suport durant tot aquest procés volem agrair-vos la vostra solidaritat. Des de que vam començar amb el Centre Social sabiem que no ho podiem fer soles. Durant 14 mesos us heu fet sentir. Durant 14 mesos hem teixit alternatives juntes. I en els darrers dies hem sentit el vostre suport més que mai. Això ens ha donat forces per seguir lluitant, per resistir fins l'últim dia. Gràcies a totes les que heu estat aquí signant comunicats, passant-vos per les activitats o organitzant-les, expressant la vostra ràbia, preparant el desallotajament, fen tasques contrainformatives, donant-nos consells i ànims. Però sobretot gràcies per obligar-nos a creure que la lluita és l' únic camí.

Després d'aquest desallotjament les membres de La Teixidora no ens quedem aturades. Avui dimecres 29 a les 19h davant del CSOA La Teixidora hem convocat una concentració contra el desallotjament cautelar que s'ha aplicat sobre el centre social. Us animem a totes a que vingueu a fer soroll, porteu cassoles, xiulets i tot allò que trobeu per trencar el silenci que ens volen imposar. No us oblideu portar els somnis i la ràbia per fer front a la repressió que dia a dia estem vivint.

Seguirem teixint projectes, la lluita continua!
--

CSOA La Teixidora
C/Marià Aguiló 35, M Poble Nou
http://teixidora.squat.net/

2 comentaris:

noe ha dit...

Estic a favor de les dones, tot i que no sóc una feminista radical. Però no entenc perquè el missatge està adreçat només a nosaltres, és a dir al sexe femení. Crec que hi ha altres maneres de volguer incloure els dos sexes en el discurs, hi ha moltes paraules que engloben els dos sexes: persones, tothom, la humanitat, etc.

Anònim ha dit...

Jo sempre estic investigant en línia per obtenir consells que em pugui beneficiar. Gràcies!